Inuvet

Inuvet lääkäriasema Hämeenkyrössä

Inuvet on lopputulos kahden innovatiivisen ja yrittäjähenkisen naisen yhteentörmäyksestä. Koirakasvatus ja innostus lisääntymis- sekä synnytysasioista johtivat kerta toisensa jälkeen hedelmällisiin keskusteluihin eläinlääkärin ja koirakasvattaja-asiakkaan välillä. Ammatillisiakin juttuja riitti, koska samalla alalla oltiin työskennelty jo vuosia. Pikkuhiljaa, vuosien vieriessä alkoi kyteä ajatus, että mitä jos… mehän voitaisiin olla hyvä tiimi! Samat mielenkiinnon kohteet jo oli olemassa ja palava halu yrittämiseen sekä oman klinikkatoiminnan kehittämiseen.

Monen sattuman kautta päätettiin viimein toteuttaa unelma omasta, kompaktista klinikasta, jossa asiakkaat kohdataan läheisesti, ymmärtäen ja välillä myös pilke silmäkulmassa. Inuvetissa halutaan, että yhdessä tekemisen meininki ja intohimo eläimiin näkyy myös asiakkaalle. Panostamme siihen, että meillä on tarjota viimeisin tietotaito ja kattavat välineet diagnosoinnin tueksi. Tavoitteenamme on olla helposti lähestyttäviä myös asiakkaidemme kaksijalkaisille omistajille ja tehdä eläinlääkärikäynnistä mukava ja lämminhenkinen kokemus heillekin.

Eläinlääkärit

Klinikkaeläinhoitajat

Hallinto

Sanna Sillanpää

Sanna Sillanpää

Markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori, verkkokauppa Inushop

Asiakaspalvelu

Uusi eläinklinikan erikoistuotteiden ja -ruokien verkkokauppa

Inushop.fi verkkokauppa

Verkkokaupasta satoja erikoistuotteita eläinten hyvinvointiin, mm. hoitotarvikkeet, eläinlääkärin erikoisruoat, kasvatus ja pentujen hoito sekä koirille puruluut ja makupalat.

Siirry tilaamaan

Säästä tilaamalla enemmän!

Lemmikkitarvikkeet ja ruoat edullisesti Inushop-verkkokaupasta

Toimitus rahtivapaasti lähimpään Postin noutopisteeseen yli 79€ tilauksille, maksimi 30kg.
Verkkokaupastamme saat satoja erikoistuotteita eläinten hyvinvointiin.