Palvelut

Tervetuloa palveltavaksi

Tervetuloa palveltavaksi yksityiseen, lämminhenkiseen ja ammattitaitoiseen Inuvet-eläinklinikkaan.

Hammashoito

Lemmikin suun terveydenhuolto on tärkeä osa lemmikin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hampaat tulisi huoltaa säännöllisesti ja suosittelemmekin hammashoitoa vuosittain kahden vuoden iästä ylöspäin. Suun röntgenkuvaus on myös tärkeä osa hammassairauksien diagnostiikkaa.

Hammashoito

Leikkaukset ja anestesia

Klinikallamme on kattavasti varusteltu leikkaussali, jossa suoritamme pehmytosakirurgisia leikkauksia.

Leikkaukset ja anestesia
Sterilisaatio ja kastraatio
Keisarileikkaus
Kohtutulehdus

Lisääntymispalvelut

Meillä löytyy asiantuntemusta koirien lisääntymisongelmien ratkomiseen: on kyseessä sitten tiinehtymisongelma tai astutusongelma. Ota yhteyttä ja autamme mielellämme!

Lisääntymispalvelut
Kiimakontrolli ja progesteroni
Siemennesteen tutkimus
Keinosiemennys

Röntgenkuvaukset

Röntgenkuvaus on iso apu monen sairauden tai tapaturman diagnoosissa. Teemme myös viralliset röntgenkuvaukset, tiineysröntgenit. Röntgentutkimuksia tehdään vain Hämeenkyrön toimipisteessämme.

Röntgenkuvaukset

Ultraäänitutkimukset

Ultraäänitutkimus on tärkeä apu monen sairauden tai tapaturman diagnosoinnissa. Teemme suppeita vatsaontelon ultraäänitutkimuksia, sisältäen sappirakko, maksa, virtsarakko, perna, suolisto ja munuaiset.

Ultraäänitutkimukset

Laboratorio

Inuvetissä saamme tutkittua paikan päällä laajasti erilaisia verikokeita ja muita näytteitä. Meillä onnistuu mm. perusverenkuva, laaja elinarvopaketti, progesteroni sekä tulehdusarvot.

Laboratorio

Laserhoito

Laserilla hoidetaan esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvammoja ja -sairauksia, kuten nivelrikkoa ja murtumia. Sitä käytetään myös tulehduksiin ja haavoihin, kuten leikkaushaavojen jälkihoitoon.

Laserhoito

Kotikäynnit

Me Inuvetilla olemme ylpeitä työstämme ja otamme jokaisen potilaan hädän vakavasti. Haluamme taata hoidon saamisen joko kotiin tai tuoda potilaamme klinikalle ilman esteitä.

Kotikäynnit

Ruoka- ja tuotemyynti

Klinikallamme on myynnissä kattava valikoima vapaan kaupan tuotteita lemmikin terveydenhoitoon sekä valikoima erilaisia tarvikkeita ja makupaloja. Lemmikkitarvikkeet ja ruoat saat myös edullisesti Inushop-verkkokaupastamme!

Ruoka- ja tuotemyynti
Inushop verkkokauppa

Eutanasia ja tuhkaus

Eutanasia voidaan tehdä klinikalla tai kotikäyntinä. Tuhkaukseen käytämme Hämeenkyrössä sijaitsevaa Unilaakso eläinkrematoriota. Lemmikin tuhka on mahdollista saada yksilöllisessä uurnassa kotiin.

Eutanasia ja tuhkaus
Pieneläin­tuhkaamo Unilaakso