Ajankohtaista

Seuraava silmätarkastuspäivä Hämeenkyrössä torstaina 24.2.2022

Hurmaavan ihana silmätarkastuseläinlääkäri Miia Rantala Pohojanmaalta saapuu taas klinikallemme Hämeenkyröön tekemään virallisia silmä- polvi- ja sydäntarkastuksia torstaina 24.2. klo 11-18

Virallinen silmätarkastus 75€
Polvitarkastus samassa yhteydessä +25€
Sydänkuuntelu samassa yhteydessä +25€

Ajan voit varata nettiajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvarausnumeroomme.

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Vuosi 2022 on polkaistu käyntiin ja jos mennyt vuosi oli aika vauhdikas niin uusia juttuja on luvassa myös alkaneelle vuodelle.  Meillä on todella positiivinen ongelma, sillä meillä on niin paljon ihania asiakkaita, että meidän on pakko kasvattaa henkilökuntaamme ja samalla tarvitaan lisää tilaa. Niinpä laajennussuunnitelmat ovat jo käynnissä ja syksyllä meillä on käytössä Hämeenkyrössä 240 neliötä hyväksi haukutulle klinikallemme. Tämä mahdollistaa myös uusien laitteiden  hankinnan ja palvelumme tulevatkin monipuolistumaan entisestään.

Nyt etsimme kasvavaan tiimiimme hurtilla huumorilla ja roisilla ammattitaidolla varustettuja eläinlääkäreitä ja klinikkaeläinhoitajia. Otahan meihin yhteyttä, jos elämä kaipaa uusia haasteita ja haluat työskennellä tiimissä josta ei meinaisi malttaa kotiin lähteä illalla. 🙂

Tampereen klinikan avajaiset ja kävelylenkki lauantaina 9.10.2021

Uuden eläinklinikan avajaiset ja kävely kodittomien eläinten auttamiseksi!
Uusi eläinklinikkamme aukeaa eläintenviikolla (Maanantaina 4.10) ja eläintenviikon loppuhuipennuksena pidämme avajaistapahtuman Tampereen Ruotulassa, ihan uuden klinikkamme vieressä osoitteessa Metsänsyrjänkatu 1.

Tervetuloa mukaan kävelemään koiralenkki hyvän asian puolesta lauantaina 9.10.2021 klo 12-15! Jaamme 100:lle ensimmäiselle osallistujalle Inuvet-ämpärin täynnä erilaisia yllätyksiä. Tule samalla tutustumaan ja tapaamaan henkilökuntaamme. Luvassa myös pientä tarjoilua osallistujille.

Inuvetin avajais kävely on hyväntekeväisyystapahtuma löytöeläinten auttamiseksi. Asiakkaamme valitsivat hyväntekeväisyyskohteeksi Kissankulma Ry:n. Voit osallistua kahdella tavalla:

1. OSALLISTUMINEN LENKILLE:
Saavu paikalle lauantaina 9.10.2021 klo 12-15 koirasi kanssa kävelemään pieni lenkki puiston alueella. 100 ensimmäistä osallistujaa saavat Inuvet ämpärin täynnä yllätyksiä! Eläinklinikka Inuvet lahjoittaa jokaista tapahtumaan osallistuvaa koirakkoa kohden 2€ Kissankulma ry:lle.

2. ETÄOSALLISTUMINEN:
Osallistu minkä vaan eläimen kanssa etänä lisäämällä kuva tai video yhteisestä ulkoilusta tapahtumaviikonloppuna 8.-10.10. Facebook-tapahtumaan. Tykkää ja jaa! Lahjoitamme lisää rahaa kodittomille eläimille etäosallistujamäärän mukaan:
500 etäosallistujaa =100 euroa 
1000 etäosallistujaa = 200 euroa 
2000 etäosallistujaa = 500 euroa

Lahjoitettava rahasumma käytetään kokonaisuudessaan löytöeläinten ennaltaehkäiseviin eläinlääkärikuluihin; sterilointiin /kastrointiin, rokotuksiin, tunnistusmerkitsemiseen ym.

Kissankulma on Hämeenkyrössä sijaitseva löytöeläintalo, jossa asustaa vaihteleva määrä omaa kotia kaipaavia löytöeläimiä, enimmäkseen kissoja. Kysyimme asiakkailtamme ehdotuksia parhaasta hyväntekeväisyyskohteesta eläimille ja Kissankulma Ry sai ylivoimaisesti eniten ääniä. Lue lisää Kissankulma ry:n toiminnasta heidän omilta FB-sivuilta!

Seuraava silmätarkastuspäivä Hämeenkyrön toimipisteessä torstaina 28.10.2021

Silmätarkastuseläinlääkäri Miia Rantala saapuu taas klinikallemme Hämeenkyröön tekemään virallisia silmä- polvi- ja sydäntarkastuksia torstaina 28.10. Ajan voit varata nettiajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvarausnumeroomme.

14.9.2021 Tampereen toimipisteen nettiajanvaraus on nyt auki!

Tampereen toimipisteessä aloittaa kaksi eläinlääkäriä: Ilona Viitaniemi ja Noora Sjögren. Lisäämme heistä esittelyt kotisivuille ihan lähiaikana. Ilonan erityinen mielenkiinnonkohde on hammashoito, kun taas Nooran vahvaa osaamista on akupunktio ja ruokinta-asiat.

Tampereen toimipiste sijaitsee Ruotulassa osoitteessa Metsänsyrjänkatu 1. Klinikka on auki ajanvarauksen mukaan arkisin.

3.9.2021 Avaamme sivupisteen Tampereelle 4.10.2021!

Olemme avaamassa Tampereelle sivupisteen 4.10.2021. Hämeenkyrön toimipiste jatkaa toimintaansa entiseen malliin ja Tampereella aloittaa kaksi uutta eläinlääkäriä. Kerromme lähiaikana lisätietoja ja avaamme nettiajanvarauksen  Tampereen toimipisteeseen viikolla 36!

1.4.2021 Punkkikausi on nyt kuumimmillaan!

Päivän keskilämpötilan noustessa yli viiden asteen, alkavat punkit aktivoitua. Kausi voi kestää alkukeväästä pitkälle syksyyn, ja punkkeihin on syytä varautua ajoissa. Punkit saattavat kulkeutua eläimen turkissa tai ihmisen vaatteissa sisätiloihin ja elää siellä useita päiviä.

Puutiaisia esiintyy lähes koko maassa, erityisen hyvin ne viihtyvät kosteassa maastossa, kuten rantaniityillä. Jos punkki ehtii kiinnittymään, tulisi se poistaa mahdollisimman nopeasti käyttäen siihen tarkoitettuja välineitä, älä yritä poistaa punkkia sormin tai tukahduttamalla.

Punkkien häätöön löytyy useita erilaisia valmisteita, tabletteja, liuoksia ja pantoja. Mikäli epäröit mikä valmiste olisi juuri sinun lemmikillesi sopiva, otathan yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä sopiva valmiste!

Kanien rokotukset nyt meiltä!

Meiltä on kevään mittaan kyselty runsaasti kanirokotteita ja nyt niitä olisi saatavilla. Voit varata ajan rokotukseen soittamalla tai kotisivujemme nettiajanvarauksesta.

 
Kaikki lemmikkikanit suositellaan rokotettavaksi myksoomavirusta ja kanien verenvuototautia (RHD) aiheuttavaa virusta vastaan, koska nämä ovat herkästi tarttuvia ja tappavia. Rokotteen voi antaa 5 viikkoa täyttäneelle kanille ja se tehostetaan vuosittain.