Ajankohtaista

Tampereen klinikan avajaiset ja kävelylenkki lauantaina 9.10.2021

Uuden eläinklinikan avajaiset ja kävely kodittomien eläinten auttamiseksi!
Uusi eläinklinikkamme aukeaa eläintenviikolla (Maanantaina 4.10) ja eläintenviikon loppuhuipennuksena pidämme avajaistapahtuman Tampereen Ruotulassa, ihan uuden klinikkamme vieressä osoitteessa Metsänsyrjänkatu 1.

Tervetuloa mukaan kävelemään koiralenkki hyvän asian puolesta lauantaina 9.10.2021 klo 12-15! Jaamme 100:lle ensimmäiselle osallistujalle Inuvet-ämpärin täynnä erilaisia yllätyksiä. Tule samalla tutustumaan ja tapaamaan henkilökuntaamme. Luvassa myös pientä tarjoilua osallistujille.

Inuvetin avajais kävely on hyväntekeväisyystapahtuma löytöeläinten auttamiseksi. Asiakkaamme valitsivat hyväntekeväisyyskohteeksi Kissankulma Ry:n. Voit osallistua kahdella tavalla:

1. OSALLISTUMINEN LENKILLE:
Saavu paikalle lauantaina 9.10.2021 klo 12-15 koirasi kanssa kävelemään pieni lenkki puiston alueella. 100 ensimmäistä osallistujaa saavat Inuvet ämpärin täynnä yllätyksiä! Eläinklinikka Inuvet lahjoittaa jokaista tapahtumaan osallistuvaa koirakkoa kohden 2€ Kissankulma ry:lle.

2. ETÄOSALLISTUMINEN:
Osallistu minkä vaan eläimen kanssa etänä lisäämällä kuva tai video yhteisestä ulkoilusta tapahtumaviikonloppuna 8.-10.10. Facebook-tapahtumaan. Tykkää ja jaa! Lahjoitamme lisää rahaa kodittomille eläimille etäosallistujamäärän mukaan:
500 etäosallistujaa =100 euroa 
1000 etäosallistujaa = 200 euroa 
2000 etäosallistujaa = 500 euroa

Lahjoitettava rahasumma käytetään kokonaisuudessaan löytöeläinten ennaltaehkäiseviin eläinlääkärikuluihin; sterilointiin /kastrointiin, rokotuksiin, tunnistusmerkitsemiseen ym.

Kissankulma on Hämeenkyrössä sijaitseva löytöeläintalo, jossa asustaa vaihteleva määrä omaa kotia kaipaavia löytöeläimiä, enimmäkseen kissoja. Kysyimme asiakkailtamme ehdotuksia parhaasta hyväntekeväisyyskohteesta eläimille ja Kissankulma Ry sai ylivoimaisesti eniten ääniä. Lue lisää Kissankulma ry:n toiminnasta heidän omilta FB-sivuilta!

Seuraava silmätarkastuspäivä Hämeenkyrön toimipisteessä torstaina 28.10.2021

Silmätarkastuseläinlääkäri Miia Rantala saapuu taas klinikallemme Hämeenkyröön tekemään virallisia silmä- polvi- ja sydäntarkastuksia torstaina 28.10. Ajan voit varata nettiajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvarausnumeroomme.

14.9.2021 Tampereen toimipisteen nettiajanvaraus on nyt auki!

Tampereen toimipisteessä aloittaa kaksi eläinlääkäriä: Ilona Viitaniemi ja Noora Sjögren. Lisäämme heistä esittelyt kotisivuille ihan lähiaikana. Ilonan erityinen mielenkiinnonkohde on hammashoito, kun taas Nooran vahvaa osaamista on akupunktio ja ruokinta-asiat.

Tampereen toimipiste sijaitsee Ruotulassa osoitteessa Metsänsyrjänkatu 1. Klinikka on auki ajanvarauksen mukaan arkisin.

3.9.2021 Avaamme sivupisteen Tampereelle 4.10.2021!

Olemme avaamassa Tampereelle sivupisteen 4.10.2021. Hämeenkyrön toimipiste jatkaa toimintaansa entiseen malliin ja Tampereella aloittaa kaksi uutta eläinlääkäriä. Kerromme lähiaikana lisätietoja ja avaamme nettiajanvarauksen  Tampereen toimipisteeseen viikolla 36!

1.4.2021 Punkkikausi on nyt kuumimmillaan!

Päivän keskilämpötilan noustessa yli viiden asteen, alkavat punkit aktivoitua. Kausi voi kestää alkukeväästä pitkälle syksyyn, ja punkkeihin on syytä varautua ajoissa. Punkit saattavat kulkeutua eläimen turkissa tai ihmisen vaatteissa sisätiloihin ja elää siellä useita päiviä.

Puutiaisia esiintyy lähes koko maassa, erityisen hyvin ne viihtyvät kosteassa maastossa, kuten rantaniityillä. Jos punkki ehtii kiinnittymään, tulisi se poistaa mahdollisimman nopeasti käyttäen siihen tarkoitettuja välineitä, älä yritä poistaa punkkia sormin tai tukahduttamalla.

Punkkien häätöön löytyy useita erilaisia valmisteita, tabletteja, liuoksia ja pantoja. Mikäli epäröit mikä valmiste olisi juuri sinun lemmikillesi sopiva, otathan yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä sopiva valmiste!

Kanien rokotukset nyt meiltä!

Meiltä on kevään mittaan kyselty runsaasti kanirokotteita ja nyt niitä olisi saatavilla. Voit varata ajan rokotukseen soittamalla tai kotisivujemme nettiajanvarauksesta.

 
Kaikki lemmikkikanit suositellaan rokotettavaksi myksoomavirusta ja kanien verenvuototautia (RHD) aiheuttavaa virusta vastaan, koska nämä ovat herkästi tarttuvia ja tappavia. Rokotteen voi antaa 5 viikkoa täyttäneelle kanille ja se tehostetaan vuosittain.