Ajankohtaista

WANTED: ELÄINLÄÄKÄRI HÄMEENKYRÖÖN!

Etsimme reipasta ja pelotonta eläinlääkäriä, jolla on jo kokemusta ja osaamista alalta

Emme olisi yhtään pahoillamme, jos myös kirurgiaan / tähystystoimenpiteisiin on kiinnostusta. Tule meille töihin kokoaikaisena / osa-aikaisena / kesäksi / miten sinun elämäntilanteeseesi sopiikin! Meillä on tarjota sinulle tilavat, valoisat tilat maalaismaisemissa kaikilla herkuilla ja mikä parasta; erittäin osaavat hoitajamme odottavat sinua sormet syyhyten!

Meille on tärkeää, että töihin on kiva tulla joka päivä ja päivän haasteet otetaan vastaan yhdessä. Kiireisetkään päivät eivät rypistä otsia, koska me olemme toiminnan naisia ja liian hiljaiset päivät (niitä on onneksi harvoin!) lähinnä pitkästyttää. Lemmikkien hyvinvointi on meille tärkeää, mutta ei ihmisiäkään tarvi huonosti pitää.

IHANA KAMALA INUVET

Uskallamme unelmoida ja ajatella isosti. Inuvet on nuori ja vauhdikkaasti kasvava moderni yksityinen eläinklinikka. Olemme yrittäjähenkisiä ja halukkaita kokeilemaan kaikkea uutta, samaa ajatusmaailmaa toivomme henkilökunnaltamme. Avasimme ensimmäisen klinikan 2021 alussa Hämeenkyrön sydämeen ja vain puoli vuotta myöhemmin aukesi Tampereen klinikka henkilökuntamme sekä asiakkaidemme toiveesta. Olemme varustelleet molemmat klinikat kattavasti ja huippu laittein. Hämeenkyrön klinikalla varustukseen kuuluu oma laboratorio, suoradigiröntgen, väridoppler-ultra, leikkaussali kaikilla mausteilla sekä täysi hammashuoneen varustus. Meillä eläinlääkärin oikeana kätenä ja tasavertaisena työkaverina on aina osaava klinikkaeläinhoitaja.
Meillä on vielä monta unelmaa saavuttamatta ja monta ideaa toteuttamatta. Nyt kaivataan uusia tekijöitä ja ideoitsijoita huikeaan porukkaamme. HUOM! Vain hyvät tyypit huolitaan. Asiakaskuntamme koostuu hyvin laajalta alueelta, sillä Hämenkyrön lähimaastossa ei löydy kattavasti varusteltuja pieneläinklinikoita.

TYÖSTÄ MAKSETAANKIN

Työn palkka koostuu takuupalkasta tai provisiopalkasta sekä kesäbonuksesta! Mikä ihmeen kesäbonus? Se on ylimääräinen bonus jokaiselta työpäivältä kesä-elokuussa, on päivän palkan pohjana sitten takuu tai provisio, niin tämä tulee lisäksi! Työ on toiveesi mukaan koko- tai osa-aikaista työskentelyä arkena klo 8-20 välisenä aikana. Kirurgiaan, hammaspotilaisiin sekä muuhun erikoisosaamisen oppimiseen ja kehittämiseen kannustetaan ja koulutetaankin. Koulutusrahaa budjetoidaan joka vuosi eläinlääkärille. Lue ilmoituksemme kokonaisuudessaan palkkatietoineen eläinlääkärien omalta sivustoilta (Suomen eläinlääkäriliiton työnhakuosuudesta) tai kysy meiltä!

SITTEN VIELÄ PARI PIENTÄ, MEIDÄN MIELESTÄ NORMAALIA JUTTUA

 • Tiedostamme, että ihminen tarvitsee säännöllistä ruokintaa siinä missä eläimetkin ja siksi meillä huolehditaan, että työkaveri pitää ruoka- ja kahvitaukonsa.
 • Meille henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää ja siksi olemme vakuuttaneet koko henkilökuntamme kattavalla työkykyvakuutuksella, jotta hoitoon pääsy on nopeaa ja kattavaa jos sattuu haaveri tai sairastuu.
 • Meillä vapaapäivät ovat vapaapäiviä ja lomapäivät lomapäiviä.
 • Meillä vuosilomatoiveet eivät jää toiveeksi vaan ne toteutetaan haluttuna ajankohtana
 • Työnantaja tarjoaa kahvit päivittäin, erityispäivinä kastettavan kanssa, perjantaisin herkutellaan yhdessä
 • Henkilökunnalle on maksuttomat parkkipaikat ihan oven edessä
 • Tykkäämme juhlia, siksi pidämme vuosittain, pikkujoulut ja virkistyspäiviä henkilökunnan toiveiden mukaan. Aina kilistetään kun on aihetta.
 • Hyvä ruoka tekee paremman palaverin ja siksi tarjoammekin sapuskat aina kun suunnitellaan yhteisiä juttuja
 • Muistamme henkilökuntaa joululahjalla ja pienillä yllätyksillä pitkin vuotta.
 • Työntekijämme voivat ostaa tukkuhinnoin kaikkea yhteistyökumppaneiltamme sekä hoidattaa omat eläimensä todella edullisesti.
 • Meillä kuunnellaan työntekijöiden toiveita ja ideoita

JOKO INNOSTUIT?

Lisätietoja antaa klinikkamanageri Noora Vahvelainen.

Lähetä CV:llä varustettu vapaamuotoinen työhakemus noora.vahvelainen@inuvet.fi