Tietoa meistä

Mikä inuvet?

Inuvet on lopputulos kahden innovatiivisen ja yrittäjähenkisen naisen yhteentörmäyksestä. Koirakasvatus ja innostus lisääntymis- sekä synnytysasioista johtivat kerta toisensa jälkeen hedelmällisiin keskusteluihin eläinlääkärin ja koirakasvattaja-asiakkaan välillä. Ammatillisiakin juttuja riitti, koska samalla alalla oltiin työskennelty jo vuosia. Pikkuhiljaa, vuosien vieriessä alkoi kyteä ajatus, että mitä jos… mehän voitaisiin olla hyvä tiimi! Samat mielenkiinnon kohteet jo oli olemassa ja palava halu yrittämiseen sekä oman klinikkatoiminnan kehittämiseen. Monen sattuman kautta päätettiin viimein toteuttaa unelma omasta, kompaktista klinikasta, jossa asiakkaat kohdataan läheisesti, ymmärtäen ja välillä myös pilke silmäkulmassa. Inuvetissa halutaan, että yhdessä tekemisen meininki ja intohimo eläimiin näkyy myös asiakkaalle. Panostamme siihen, että meillä on tarjota viimeisin tietotaito ja kattavat välineet diagnosoinnin tueksi. Tavoitteenamme on olla helposti lähestyttäviä myös asiakkaidemme kaksijalkaisille omistajille ja tehdä eläinlääkärikäynnistä mukava ja lämminhenkinen kokemus heillekin. Inuvetilla on kaksi klinikkaa; Hämeenkyrössä ja Tampereella. Molemmilla klinikoilla on omat erikoisosaamisensa. Tampereella keskitytään hammashoitoihin, akupunktioon ja ruokintaneuvontaan, kun taas Hämeenkyrössä hoidetaan lisääntymisasioita, leikkauksia ja röntgen tutkimuksia.

Alla esitellään henkilökuntaamme, meille pääsee töihin vain ammattitaitoiset ja ennenkaikkea ne ”hyvät tyypit”:

Noora Vahvelainen

Klinikkamanageri

Olen valmistunut konetekniikan insinööriksi 2002. Miten se tähän liittyy? Ei mitenkään, mutta onpahan tullut joku koulu käytyä. Oikea oppi tähän eläinmaailmaan on tullut elämän mittaisesta koulusta eläinten parissa. Olen kotoisin Tampereelta ja eläimiä on ollut kaikenlaisia. Siis ihan_kaiken_laisia. Ja aina ja paljon. Olen kasvattanut koiria ammattimaisesti vuodesta 2008 lähtien ja toiminut aktiivisesti erilaisissa koirayhdistyksissä ja kennelliiton luottamustehtävissä. Olen kennelliiton hyväksymä mikrosiruttaja ja DNA-näytteenottaja. Kasvattaminen on minulle elämän tarkoitus, ei pelkkä harrastus. Jaksan puhua kasvattamisesta ja neuvoa sekä kouluttaa uusia kasvattajia ja kokeneempiakin kasvattajia loputtomiin. Kokemusta on kymmenistä synnytyksistä ja astutuksista ja kaikista ongelmista mitä niihin vain voi liittyä. Olen työskennellyt isolla eläinklinikalla sekä eläinsairaalassa viimeiset 10 vuotta. Minulla on ollut myös oma eläintarvikeliike 10 vuoden ajan Häijäässä. Harrastuksenani myyn Agrian eläinvakuutuksia. Kotoa löytyy useita alkukantaisia pystykorvarotuja sekä myös metsästyskoiria. Vapaa-ajan vietto ongelmia ei siis ole.

Sofia Parisalu

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Tartossa 2012. Eläinrakkaus ajoi aikanaan tälle alalle ja jatkuva ammattitaidon kehittäminen ja tiedonjano pieneläinten hoidossa on yhä edelleen varsinainen elämän suola. Olen kotoisin Tampereelta, vaikkakin sukujuuret ovat Hämeenkyrössä. Siksi oli luonnollista aloittaa yrittäjänä Hämeenkyrössä pian valmistumiseni jälkeen ja Vet-Praxis toimikin 2015 vuodesta alkaen omana silmäteränäni. Ammattitaitoa olen käynyt kehittämässä jatkuvasti yrittäjänä toimimisen ohessa muillakin klinikoilla, mm Evidensiassa, päivystyseläinlääkärinä ja kunnaneläinlääkärinä. Pieneläinpraktiikka nykyisessä kotikunnasani Hämeenkyrössä on kuitenkin se kaikkein omin juttu erilaisten kokeilujen jälkeen. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat lisääntymisasiat ja kirurgia. Näissä kahdessa koulutan ja kehitän itseäni jatkuvasti erilaisilla kursseilla. Omana lemmikkinä on ollut eri rotuisia koiria, tällä hetkellä musta mittelspitz Ella hoitaa vahtikoiran virkaa kotona.

Ilona Viitaniemi

Eläinlääkäri

Ninni Sallinen

Klinikkaeläinhoitaja