Noora Sjögren

Noora Sjögren

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Tartosta 2014. Sen jälkeen olen täydentänyt osaamistani ja opiskellut ensimmäisenä eläinlääkärinä Suomessa akupunktioeläinlääkäriksi USA:n Coloradossa. Ennen eläinlääkärin uraani opiskelin maa-metsätaloustieteiden maisteriksi (pääaineena kotieläinten ravitsemustiede). 

Aloitin urani eläinlääkärinä vuonna 2013, ja olen työskennellyt pieneläinklinikoilla, kunnaneläinlääkärinä sekä yrittäjänä Tampereella. Urani aikana olen toiminut myös akupunktioeläinlääkärinä Yliopistollisen eläinsairaalan kipu- ja akupunktioklinikalla, opettajan tehtävissä klinikkaeläinhoitajaopiskelijoille sekä asiantuntijaeläinlääkärinä rehuteollisuudessa ja elintarvikehygieniaan liittyvissä tehtävissä.

Mielenkiinnonkohteeni kliinisessä työssä liittyvät eläinten kivun tunnistamiseen ja multimodaaliseen kivun hoitoon, eläinlääkinnälliseen akupunktioon, sisätauteihin sekä eläinten kliiniseen ravitsemukseen ja ravinnon tuomiin mahdollisuuksiin terveyden- ja erilaisten sairauksien hoidossa.

Kotona sydämeni valtaavat ihana mummokoira, karkeakarvainen kaniinimäyräkoira Hilkka ja reipas ja iloinen borderterrieripentu Siiri.

Koulutukseni:

  • cVMA (certified Veterinary Medical Acupuncturist), 2015, Colorado, USA
  • Eläinlääkäri, DVM (Degree in Veterinary Medicine), 2014, Tartto, Estonia.
  • Maa- ja metsätaloustieteiden maisteri, MSc., agronomi (pääaine kotieläinten ravitsemustiede), 2008, Helsinki, Finland.