Riina Suontakanen

Eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta keväällä 2023. Työkokemusta olen kuitenkin ehtinyt kerryttää jo kunnaneläinlääkärin sijaisena ja Pohjois-Suomen Eläinsairaalassa päivystyseläinlääkärinä. Olenhan minä pyörähtänyt täällä Inuvetissäkin ja viihdyin niin hyvin, että tästä pohjois-pohjanmaalaisesta tuleekin nyt pirkanmaalainen!

Töissä olen toistaiseksi nauttinut eniten kirurgiasta ja akuuttipotilaiden hoitamisesta, mutta olen avoin kaikille uusille kokemuksille ja hoidan ilomielin potilaita laidasta laitaan. Päivitän myös mielelläni ammattitaitoani jatkokoulutusten muodossa.

Kotona arkeani ilostuttaa vuoden ikäinen belgianpaimenkoira Kitka. Vapaa-aikani kuluukin pitkälti erilaisten koira-aktiviteettien parissa. Nautimme luonnossa liikkumisesta ja kansallispuistoissa vaeltamisesta. Lisäksi olen innokas koiraharrastaja, kokemusta löytyy aina agility- ja rallytokokentiltä jälkimetsiin ja näyttelykehiin. Toivottavasti meidät löytääkin Kitkan kanssa tulevaisuudessa näistä kuvioista täällä Pirkanmaallakin.